Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Diagnose & Advies

De snelste weg naar oplossingen en resultaat

De wereld om organisaties heen is complex en wordt complexer. Grote veranderingen volgen elkaar snel op. Er tijdig op inspelen is van groot belang. Dat stelt eisen aan de strategie van een organisatie, aan de structuur en aan de cultuur. Zowel afzonderlijk als in samenhang.

In vrijwel iedere organisatie stelt dat ook hoge eisen aan de inrichting en het functioneren van de financiele functie. Deze levert immers belangrijke randvoorwaarden voor het op resultaat sturen van de organisatie. Die randvoorwaarden bestaan onder meer uit management-informatie, risicomanagement en het borgen van financierbaarheid en betaal-infrastructuren. Stuk voor stuk ook taakgebieden waar veel in is veranderd en veel verandert. Het op state-of-the-art peil houden van de financiele functie en de financiele processen is dan ook van groot belang. Waar kan het beter, hoe kunnen we dat doen en waar moeten we beginnen?

Improfin Diagnose & advies staat voor grondige analyse van de situatie en de omgevingsfactoren. Op basis daarvan leveren we bruikbare adviezen en praktische oplossingen die we graag samen met onze opdrachtgevers implementeren en tot een succes brengen.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn?

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl

De snelste weg naar oplossingen en resultaat