Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Visie & Ambitie

Het is de ambitie van iedere organisatie om succesvol te zijn in het realiseren van haar missie. In een wereld die zich kenmerkt door snelle ontwikkelingen, schaarse productiefactoren en stevige concurrentie om de gunsten van de klant, is het van groot belang vaardig in te spelen op kansen en bedreigingen. Anticiperen en tijdig de bakens verzetten is daarmee het devies.

Om niet alleen succesvol en financieel gezond te zijn maar succesvol en financieel gezond te blijven is het dan ook noodzakelijk aanhoudend te verbeteren en te veranderen.

Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers daarin met raad en daad bij te staan door:

  • Grondige analyse, bruikbare adviezen en praktische oplossingen.
  • Heldere en praktijkgerichte opleiding en training met een hoge transfer naar de dagelijkse praktijk van de deelnemer.
  • Inspirerende begeleiding van verandering en verbetering.
  • Daadkrachtige ondersteuning in processen en projecten.

Werkwijze

Improfin heeft maatwerk hoog in haar vaandel staan. Geen enkele organisatie is immers hetzelfde. Dat maatwerk leveren we door samen met onze opdrachtgevers precies die Improfin betrokkenheid in te zetten die gegeven de situatie het beste uitzicht op resultaten biedt. Niet meer en niet minder. Daarbij zijn we best eigenwijs en een tikje eigenzinnig. In het belang van onze opdrachtgevers overigens.

Om telkens precies het juiste maatwerk te kunnen leveren werkt Improfin met een hechte groep hoogwaardige professionals, ieder met expertise op zijn eigen terrein en riante praktijkervaring. Die groep professionals bestaat naast eigen medewerkers ook uit toegewijde associates met veelal een eigen praktijk en netwerk naast Improfin.

Improfin adviseurs willen voor hun relaties een betrokken business partner zijn met toegevoegde waarde. Die rol als business partner is er ook buiten de opdrachtsfeer en na een opdracht. We stellen belang in een plezierige relatie en een waardevol netwerk.

Benieuwd hoe we ook u van dienst kunnen zijn?

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl