Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Mobiliteit

Mobiliteitsvraagstukken

Een succesvolle organisatie past zich soepel aan op veranderingen in de omgeving. Dat betekent groeien waar het kan, krimpen waar het moet. Het is daarbij niet alleen van belang tijdig over medewerkers met de juiste competenties te beschikken, maar ook om die competenties te onderhouden en te ontwikkelen. Sleutelbegrippen zijn hier werving en selectie en opleiding en training.

Mobiliteit gaat echter verder dan dat. Het kan immers ook zo zijn dat eerder binnen de organisatie ontwikkelde competenties niet meer nodig of bruikbaar zijn. Dat de organisatie met met minder medewerkers uit de voeten kan of zittende medewerkers niet naar het gewenste profiel te ontwikkelen zijn.

Voor deze medewerkers is het voortzetten van hun loopbaan bij een nieuwe werkgever en misschien zelfs in een nieuwe functie gewenst. Tijdig voorsorteren is daarbij het devies. Goed werkgeverschap betekent immers het nemen van verantwoordelijkheid terzake. Een medewerker voelt zich immers vaak met de rug tegen de muur gezet!

Improfin adviseurs zijn vanuit hun specialisatie op financiele functie en financiele sector waardevolle gesprekspartners voor niet alleen in- en doorstroom van medewerkers maar ook voor externe mobiliteit. Vaak neemt de ene werkgever immers afscheid van medewerkers die bij een andere werkgever zeer gewenst zijn. Niet zelden kunnen we onze opdrachtgevers en hun uitstromende medewerkers die brug met succes bieden.

Dat doen we door telkens individuele en collectieve maatcombinaties te maken van loopbaangerichte intakes, prakijkgerichte (aanvullende) opleidingen, inspirerende en enthousiasmerende begeleiding en (waar mogelijk) het werken met stages.

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl