Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Recruitment

Recruitment

In uw organisatie is een vacature ontstaan. Door het vertrek van huidige functiehouder in verband met een andere functie of door uitbreiding van de formatie met een nieuwe arbeidsplaats of nieuwe rol. Het is van belang de vacature op korte termijn in te vullen met precies de juiste nieuwe medewerker.

Daarbij is het vanzelfsprekend van belang dat deze nieuwe collega over de juiste kennis,vaardigheden en ervaring beschikt. Maar ook dat hij of zij in uw organisatie past. Qua houding, rolopvatting en cultuurbeeld bijvoorbeeld. Vaak is het vinden van een kandidaat met de juiste kennis en kunde al een hele opgave en blijf op de achtergrond of deze ook echt past. Met alle risico’s van dien. Risico’s die u zich niet kunt of wilt permitteren. Het is dan ook een verstandige er een deskundige derde bij te betrekken. Een Improfin adviseur bijvoorbeeld. Een professional die zich niet alleen gedegen op de hoogte stelt van wat uw organisatie nodig heeft maar ook weet de juiste kandidaat, samen met u, te vinden.

Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij u de navolgende standaardvarianten aanbieden.

Werving & Selectie

In deze variant laat u de werving en de eerste selectie van kandidaten geheel aan Improfin over. Wij analyseren uw behoefte en stellen samen met u het profiel van de gewenste kandidaat op. Op basis van dat profiel stellen wij één of meerdere zoekstrategieën voor. Het kan zijn dat de juiste kandidaat zich al eerder bij ons gemeld heeft en bekend is, dat we gericht één of meer advertenties in media plaatsen maar ook kan het zijn dat we kandidaten actief benaderen.

De vergoeding die u betaald voor onze werving & selectiedienstverlening bestaat uit een vast en een, succesafhankelijk, variabel deel. Zeker is dat u van te voren exact weet waar u aan toe bent.

Selectiebegeleiding

Het kan zijn dat u de werving zelf ter hand neemt. U weet wat u zoekt en ook hoe u dat waarschijnlijk kunt vinden. Omdat het echter om een gespecialiseerde functie gaat of omdat u geen tijd wil besteden aan de vaak tijdrovende eerste fase van de voorselectie van kandidaten, betrekt u er graag een deskundige derde als Improfin bij. Wij nemen de selectieprocedure of delen daarvan en alle rompslomp daaromheen graag van u over en begeleiden uw zoektocht naar een nieuwe medewerker of effectieve en efficiënte wijze. We zijn als het ware even een verlengstuk van uw personeelsafdeling. De begeleiding is er op gericht aan het einde van het proces een twee- a drietal kandidaten aan u te presenteren. Met een aanbeveling onzerzijds.

De vergoeding die u betaalt is gerelateerd aan de inzet die u van ons vraagt. Voorafgaand informeren we u over de kosten per fase of deelactiviteit zodat u nooit voor verrassingen staat. 

Second Opinion

Uw organisatie is prima in staat de werving en de selectie van een geschikte medewerker voor een vacante functie zelf ter hand te nemen. Omdat het echter een professional is van het type dat u niet dagelijks zoekt, kunt u niet beschikken over voldoende beoordelend vermogen in uw eigen organisatie. Heeft u het juiste profiel opgesteld, passen de arbeidsvoorwaarden die u in gedachten heeft en is de ervaringsachtergrond van de ultieme kandidaat ook echt zoals het op papiet staat? Om maar enkele van de vragen te benoemen die Improfin adviseurs voor u kunnen beantwoorden.

De vergoeding die u betaald is gerelateerd aan de tijd die Improfin adviseurs aan de beantwoording van uw vraag besteden. Deze tijd wordt afhankelijk van de ingeschatte tijd in budgetvorm met u afgesproken zodat u nooit voor verassingen staat.

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl