Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Assessment

Assessment Center

De juiste professionals werven, selecteren, laten groeien en behouden is voor elke organisatie van strategisch belang. Personeel is immers het enige activum dat niet minder maar juist meer waard wordt. Investeren in professionals moet dus zorgvuldig gebeuren; dat is in het belang van zowel werkgever als werknemer. Improfin ontwikkelde daartoe een assessment center dat naast een gedegen oordeel over persoonlijke capaciteiten en ontwikkelingsmogelijkheden, ook ingaat op de vakinhoudelijke bagage van de kandidaat en de waarde hiervan voor de vacante of toekomstige functies.

Development Assessment

Geeft antwoord op de vraag of, en zo ja, hoe een sleutelmedewerker binnen een organisatie adequaat kan worden ontwikkeld naar een hoger niveau.

Selectie Assessment 

Geeft antwoord op de vraag of een kandidaat voor een sleutelfunctie inderdaad de juiste is. Het selectie assessment is er voor een integraal oordeel over de geschiktheid van kandidaten mar kan ook worden toegepast voor een second opinion over hetzij de persoonlijke hetzij de inhoudelijke geschiktheid voor een functie.

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl