Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Fusie of overname

Fuseren, overnemen of opvolgen

Een wijziging van koers en een daarmee samenhangende herpositionering heeft niet zelden structuurgevolgen. Dat kan een fusie zijn, overnemen of overgenomen worden, een verzelfstandiging van onderdelen. Ook varianten daarvan zoals een management buy-out of management buy-in zijn denkbaar.

Geen alledaagse kost maar, hoewel velen dat willen laten geloven, ook geen 'rocket science'. Van belang is een goed strategisch fundament onder keuzes en het bestaan van zuivere argumenten bij direct betrokkenen. Op dat fundament past een gedegen plan met een dito onderbouwing.

Veel fusies, overnames en verzelfstandigingen sterven in schoonheid. Onvoldoende stabiliteit aan de basis, valse argumenten en geheime agenda's blijken bij het implementeren van de voornemens alsnog tot onoverkomelijke knelpunten te leiden. Niet zelden is er op dat moment echter al geen sprake meer van procesbegeleiding.

Improfin denkt mee in alle stappen in het proces, daagt uw argumenten uit en is meester in alternatieven. Met onze netwerkpartners leveren we u op maat alle benodigde diensten. Dat kan juridische en fiscale kennis zijn, waardebepaling en due diligence maar ook het met succes aantrekken van passende financiering.

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl