Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Coaching & Counseling

Inspiratie is standaard

Veranderen veroorzaakt onderzekerheid binnen de organisatie. Het management is onzeker over de juistheid en timing van de verandering. Medewerkers maken zich zorgen over hun rol en positie. Vaak ontbreekt het ook aan motivatie en bereidheid om te veranderen. Noodzakelijke keuzes worden daardoor niet gemaakt. De rust en duidelijkheid binnen de organisatie wordt verstoord, en mogelijk blijven noodzakelijke verbeteringen uit.

Een externe begeleider van verander- en verbeterprocessen brengt rust en overzicht. Hij of zij fungeert als een onafhankelijk klankbord voor betrokkenen en is in een betere positie om te initiëren, inspireren en motiveren. Er is een luisterend oor voor uiteenlopende vragen en twijfels. Coaches van Improfin zijn ervaren, communicatief sterk, staan vakinhoudelijk hun mannetje en worden ondersteund door een select en hoogwaardig netwerk van collega-professionals. Coaching is vanzelfsprekend maatwerk. Niettemin heeft u een keuze uit drie standaardvarianten.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn?

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl

Inspiratie is standaard