Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Opleiding & Training

Het meest leer je van anderen

De moderne financiële professional behoort tegenwoordig van alle markten thuis te zijn. Improfin Opleiding & Training biedt u en uw organisatie een uitgebreid palet aan vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen.

Wij baseren onze opleidings- en trainingsaanpak op de Harvard methode van probleemgestuurd onderwijs. Een 'student based' methode die niet alleen de eigen verantwoordelijkheid van de student maar ook de praktische toepasbaarheid van de verworven inzichten benadrukt.

Het principe 'voor professionals, door professionals' brengt met zich mee dat er bij voorkeur mensen uit de praktijk voor de klas staan. U deelt in hun ervaringen maar ook in die van collega deelnemers.

Heeft u een opleidingsvraagstuk en u zoekt een deskundige co-maker om tot een praktijkgerichte oplossing te komen dan is Improfin Opleiding & Training uw partner voor incompany (maatwerk) trajecten. In dat geval kunt u zelf bepalen waarin en waartoe wij met u samenwerken. Dat kan zijn op alleen de inhoud van het overeen te komen programma maar u kunt ook voor tal van logistiek-ondersteunende processen een beroep op ons doen. Zelfs tot turn-key arrangementen aan toe, zodat u er eigenlijk geen omkijken meer aan heeft.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn?

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl

Opleiding en training voor de financiële professional