Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Try & Find Out

Wij realiseren ons dat er voor veel potentiële relaties wellicht een drempel bestaat in de eerste contacten. Een drempel die we vanzelfsprekend graag zo laag mogelijk maken.

We bieden mogelijke nieuwe relaties dan ook graag de gelegenheid om op een laagdrempelige en eenvoudige wijze inhoudelijk kennis te maken met Improfin Groep.

Dat doen we op twee verschillende manieren.

  1. Voor een eerste en vrijblijvende kennismaking met een redelijk anoniem karakter nodigen wij u uit uw vraag of probleemstelling aan ons kenbaar te maken. U ontvangt van ons binnen twee werkdagen een oplossingssuggestie of antwoord op uw vraag retour. Spreekt ons antwoord u aan dan maken we graag een afspraak voor een kennismaking op locatie.
  2. U heeft doelen, misschien zelfs al plannen maar ook nog onzekerheid over de te volgen weg of de meest effectieve aanpak. Ook dan nodigen wij u uit vrijblijvend kennis te maken met ons creatieve meedenken. We fungeren graag als inhoudelijk sparringpartner en klankbord zodat u onze toegevoegde waarde aan den lijve kunt ondervinden. We presenteren u desgevraagd ons projectvoorstel inclusief de investering die daarmee gepaard gaat. Vrijblijvend! 

Try & find out

U bent vergeten de uitdaging in te vullen.
U bent vergeten een geldig emailadres in te vullen.

Uw bericht is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×