Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Controlling

Achtergrond

De planning- en controlfunctie van organisaties is over het algemeen een kleine en daarmee kwetsbare functie. Grotere organisaties kunnen het zich om redenen van schaalgrootte veroorloven er een grote afdeling met specialisten voor in te richten.

Vaak zal het ook zo zijn dat er bij een kleine tot middelgrote organisatie geen continue aandacht voor planning & control is anders dan de bewaking van de operationele bedrijfsvoering. Specialistische vraagstukken met een meer incidenteel karakter vragen echter wel om aandacht van deskundige medewerkers die over en geod ontwikkeld refenretiekader beschikken. Omdat kansen en bedreigingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen, is het van belang dat organisaties tijdig als het kan en ad-hoc als het moet, deskundige en vaardige specialistische ondersteuning kunnen inschakelen.

Controlling on Demand

Improfin Interim & Support biedt u een oplossing voor uw bezettings- en ondersteuningsvraagstukken die op maat gesneden is. Qua type ondersteuning, niveau in uw organisatie en gewenst niveau van deskundigheid en ervaring.

U heeft als opdrachtgever een keuze uit een viertal ondersteuningstypes:

  • Ad hoc ondersteuning; uw organisatie heeft geen eigen controlafdeling maar wel regelmatig behoefte aan professionele ondersteuning op afroep;
  • Periodieke ondersteuning; uw organisatie heeft geen eigen controlfunctie maar wel periodiek/regelmatig de noodzaak om belangrijke beslissingen te onderbouwen en managementbeslissingen voor te bereiden;
  • Waarneming; uw organisatie kent een eigen controlfunctie maar binnen deze functie is capaciteit er niet of tijdelijk niet beschikbaar en met name de continuïteit moet gewaarborgd zijn;
  • Management; uw organisatie heeft een eigen controlfunctie maar deze functie wordt tijdelijk niet of niet optimaal ingevuld; naast de continuïteit van de processen dient ook de ontwikkeling van zowel organisatie als de controlfunctie gewaarborgd te zijn.

U heeft als opdrachtgever daarnaast een keuze uit diverse niveaus kennis, kunde en ervaring met control processen en ontwikkelingsvraagstukken. Zeker is dat we het flexibel en precies op uw maat voor u kunnen invullen. Intensief als het moet, op afstand als het kan.

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl