Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Auditing

Achtergrond

Auditing staat volop in de belangstelling. Door ingrijpende regelgeving en verscherpt extern toezicht is ook binnen organisaties de controle op de naleving van procedures en het adequaat beheersen van risico's toegenomen. De Auditing functie van deze organisaties is over het algemeen een relatief kleine en daarmee kwetsbare staffunctie waar niettemin veel vanaf hangt. De actualiteit onderstreept het belang welhaast voortdurend.

Het daarom van groot belang altijd over voldoende deskundige en vaardige specialistische ondersteuning te kunnen beschikken. Permanent als het kan, ad hoc als het moet.

Auditing on Demand

Improfin Interim & Support biedt u een oplossing voor uw bezettings- en ondersteuningsvraagstukken die op maat gesneden is. Qua type ondersteuning, niveau in uw organisatie en gewenst niveau van deskundigheid en ervaring. U heeft als opdrachtgever een keuze uit een viertal ondersteuningstypes:

  • Ad hoc ondersteuning; uw organisatie heeft een eigen auditing afdeling maar toch nog regelmatig behoefte aan professionele ondersteuning op afroep;
  • Periodieke ondersteuning; uw organisatie heeft een eigen auditing functie maar ervaart ook periodiek/regelmatig de behoefte of noodzaak om met externe hulp belangrijke beslissingen en processen te onderbouwen en managementbeslissingen te auditen;
  • Waarneming; uw organisatie kent een eigen auditing functie maar binnen deze functie is deskundige capaciteit niet of tijdelijk niet in voldoende mate beschikbaar en met name de continuïteit moet gewaarborgd zijn;
  • Management; uw organisatie heeft een eigen auditing functie maar deze functie wordt tijdelijk niet of niet optimaal ingevuld; naast de continuïteit van de processen dient ook de ontwikkeling van zowel organisatie als de auditing functie gewaarborgd te zijn.

U heeft als opdrachtgever daarnaast een keuze uit diverse niveaus kennis, kunde en ervaring met auditing processen en ontwikkelingsvraagstukken. Zeker is dat we het flexibel en precies op uw maat voor u kunnen invullen. Intensief als het moet, op afstand als het kan.

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl