Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Accounting

Achtergrond

De administratieve functie van organisaties is over het algemeen een kleine en daarmee kwetsbare staffunctie. Een functie ook waar voor de continuïteit van de organisatie veel vanaf hangt. De actualiteit onderstreept het belang welhaast voortdurend. Grotere organisaties kunnen het zich om redenen van schaalgrootte veroorloven er een relatief grote afdeling met specialisten of shared service centers voor in te richten.

Een administratie behoort altijd bij te zijn en juist, volledig en tijdig te getuigen van gebeurtenissen binnen een organisatie(onderdeel). Administratieve gegevens vormen voor veel andere informatiesystemen immers de bron. Het zodanig inrichten en sturen van administratieve processen dat dit ook lukt is inmiddels een specialisme dat het traditionele boekhouden in meerdere opzichten overstijgt.

Het daarom van groot belang altijd over deskundige en vaardige specialistische ondersteuning te kunnen beschikken. Permanent als het kan, ad hoc als het moet.

Accounting on Demand

Improfin Interim & Support biedt u een oplossing voor uw bezettings- en ondersteuningsvraagstukken die op maat gesneden is. Qua type ondersteuning, niveau in uw organisatie en gewenst niveau van deskundigheid en ervaring.

U heeft als opdrachtgever een keuze uit een viertal ondersteuningstypes:

  • Ad hoc ondersteuning; uw organisatie heeft een eigen accounting afdeling maar toch nog regelmatig behoefte aan professionele ondersteuning op afroep;
  • Periodieke ondersteuning; uw organisatie heeft een eigen administratieve functie maar ervaart ook periodiek/regelmatig de behoefte of noodzaak om met externe hulp belangrijke beslissingen te onderbouwen en managementbeslissingen voor te bereiden;
  • Waarneming; uw organisatie kent een eigen accounting functie maar binnen deze functie is deskundige capaciteit niet of tijdelijk niet beschikbaar en met name de continuïteit moet gewaarborgd zijn;
  • Management; uw organisatie heeft een eigen accounting functie maar deze functie wordt tijdelijk niet of niet optimaal ingevuld; naast de continuïteit van de processen dient ook de ontwikkeling van zowel organisatie als de Auditing functie gewaarborgd te zijn.

U heeft als opdrachtgever daarnaast een keuze uit diverse niveaus kennis, kunde en ervaring met Accounting processen en ontwikkelingsvraagstukken. Zeker is dat we het flexibel en precies op uw maat voor u kunnen invullen. Intensief als het moet, op afstand als het kan.

Try and find out

Leg uw vraag of uitdaging aan ons voor en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende eerste indruk of plan van aanpak!

Try and find out

Bel me terug

U heeft een vraag en u wilt graag worden gebeld? 06 539 98 788

Uw aanvraag is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×

Contact opnemen

Improfin Groep B.V.

Postbus 10
6600 AA Wijchen

t: 088 - 2341100
f:
e: info@improfin.nl