Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Controller & Big Data Science

Achtergronden

Als controller kun je je niet meer aan de digitale toekomst onttrekken. Stilzitten is geen optie want dit betekent meteen achteruitgang. Je werk- en je werkomgeving veranderen door de toepassing van digitalisering en robotisering van processen en de invloeden van machine learning en artificial intelligence zijn niet te ontkennen en ook niet te stoppen. Sterker nog; ze helpen je bij het realiseren van meer toegevoegde waarde vanuit je rol. Op tijd voorsorteren is dan ook een must en dat begint bij de basis. 

Doelstelling

Met dit programma bouw je aan (basis)kennis en vaardigheden voor het toepassen van Big Data Science technieken in je eigen werkomgeving en weet je wat het voor je rol betekent.

Doelgroep

(Business) controllers en andere financiële professionals met een behoefte aan praktische basisinzichten over het onderwerp.

Programma

Fundamenten van Big Data Analyse en AI

  • • Trends in informatievoorziening, digitalisering en robotisering; • Impact op organisaties en de rol van de controller; • Tour d’ horizon Big Data en Artificial Intelligence; • De belangrijkste technieken en hun toepassing; • Randvoorwaarden voor juistheid, betrouwbaarheid en veiligheid van data.

Practicum big data analysis

  • • Tour d’horizon Big Data Science tooling; • Introductie/toepassen R en Python als big data science tool: exploratieve data-analyse visualisation correlation besluitbomen predictive analytics ‘machine’ learning.

Werkwijze

De eerste dag van het programma voorziet je van stevige praktische toepasbare basis-inzichten zodat je vertrouwd raakt met de materie. De tweede dag is vooral een practicum waarin je leert hoe je met behulp van BI tooling nuttige informatie aan grote en verschillende hoeveelheden data onttrekt. 

Docenten

Prof. dr. Barry Derksen MSc MMC CISA CGEIT is professor, actief bij Universiteit Antwerpen, Vrije Universiteit Amsterdam en bij Novi University of Applied Sciences en bij Business & IT Trends Institute betrokken als research director.

drs. Jan de Kroon is organisatie adviseur/trainer en directeur eigenaar van Improfin, een organisatie die al zeer geruime tijd een bijdrage levert aan het functioneren van organisaties in het algemeen en de financiële functie van die organisatie in het bijzonder.

Schrijf u in!

Inschrijven voor Controller & Big Data Science


Cursusgegevens

Persoonsgegevens

U bent vergeten uw naam in te vullen.
U bent vergeten uw voorletters in te vullen.U bent vergeten uw adres in te vullen.
U bent vergeten uw postcode in te vullen.
U bent vergeten uw woonplaats in te vullen.
U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen
U bent vergeten een geldig emailadres in te vullen

Uw inschrijving is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Er is helaas iets verkeerd gegaan, probeert u het later opnieuw.

×