Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Netwerkpartners

IIA Nederland

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) is de grootste beroepsvereniging van internal auditors in Nederland. De missie van IIA is om het beroep en vak internal audit in Nederland te ontwikkelen en te promoten en daarvoor internal auditors, management en andere belanghebbenden te ondersteunen bij een succesvolle invulling van de internal auditfunctie. De hoofdtaken van IIA bestaan uit het profileren van het vak, kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging en het delen van kennis.

ILFA Treasury Support

Vanaf 1995 support ILFA - onafhankelijke specialist op het gebied van financiële vraagstukken en Treasury Management- bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties bij het efficiënt beheren van geldmiddelen en financiële organisatie vraagstukken. Op een integere en praktische wijze zorgt ILFA dat klanten grip en inzicht hebben en houden.

NBA Opleidingen

NBA Opleidingen is het opleidingsonderdeel van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (ledengroep Accountants in Business NBA). De primaire doelgroep omvat hiermee meer dan 10.000 Accountants in Business (RA/AA), maar ook andere financiële professionals die hun vakkennis willen bijhouden en aanscherpen weten de weg te vinden.

RedZebra Group

RedZebra Group haalt plannen voor u van papier. Wij zorgen er voor dat de mooie woorden over verandering uit uw nota's en rapporten in de hoofden en harten van uw mensen komen en gaan leven – en werken. Ook als u denkt zelf al alles te hebben gedaan om een fusie-, reorganisatie- of innovatietraject te implementeren, maar zonder bevredigend resultaat.