Menu

Improfin Groep

Improfin Header Afbeelding

Netwerkpartners

NBA Opleidingen

NBA Opleidingen is het (voormalige) opleidingsonderdeel van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (ledengroep Accountants in Business NBA). De primaire doelgroep omvat hiermee meer dan 12.000 Accountants in Business (RA/AA), maar ook andere financiële professionals die hun vakkennis willen bijhouden en aanscherpen weten de weg te vinden.

NBA Opleidingen is met ingang van juli 2021 onderdeel van Sijthoff Media en zusje van ondermeer AlexvanGroningen. Wij hebben onze ruim 13 jarige relatie van co-makership kunnen bestendigen onder de nieuwe vleugels.  

RedZebra Group

RedZebra Group haalt plannen voor u van papier. Wij zorgen er voor dat de mooie woorden over verandering uit uw nota's en rapporten in de hoofden en harten van uw mensen komen en gaan leven – en werken. Ook als u denkt zelf al alles te hebben gedaan om een fusie-, reorganisatie- of innovatietraject te implementeren, maar zonder bevredigend resultaat.

BusinessController.nu

BusinessController.nu is een snelgroeiende partij voor met name een inhoudelijke beoordeling van de competenties van uiteenlopende financiële professionals. De scans zijn complementair aan de mensgerichte scans die we al in huis hebben en vaker inzetten. We werken met BusinessController.nu als partner samen bij grotere in company ontwikkelprogramma's en de verschillende scans komen ook aan de orde bij diverse open programma's van Improfin Academie. 

Het online scan-programma omvat onder meer scans voor Accounting/IFRS, Controlling, Digital Finance en BI en vindt naar tevredenheid toepassing bij veel grote ondernemingen en instellingen.